Avís legal

Per donar compliment al que estableix la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSICE), a continuació s’indiquen les dades d’informació general del lloc web grupsati.com

Entitat: S.A.T.I. SERVEIS ANDORRANS TECNOLÒGICS D’IDENTIFICACIÓ S.L.

CIF: L-716175-Z

Avinguda de l’Angonella
Edifici Els Pradassos, bloc 3, 3o, 1a.
Llorts, AD300 – Andorra.

Telèfon: +376 892089

Email: comercial@grupsati

Utilització del Lloc Web

El lloc web és ofert amb finalitats promocionals, informant sobre els diferents serveis oferts per Grup SATI, empresa dedicada a la comercialització online i física de productes d’informàtica professional per al sector industrial, retail, hostaleria i sanitari.

Grup SATI, podrà deixar de prestar els serveis d’informació oferts en aquest lloc web sense mediar cap comunicació amb l’usuari, cosa que no comportarà cap obligació legal envers el mateix o tercers.

Privadesa

La informació que Grup SATI pugui demanar dels usuaris d’aquest lloc web s’utilitzarà exclusivament per facilitar als interessats que així ho sol·licitessin informació i/o per contestar totes les consultes que considerés oportunes l’usuari.

Per a més informació consulteu la nostra Política de Privadesa. Enllaços a Tercers En el cas d’enllaços a llocs de tercers, l’usuari passarà a estar regit pels Termes d’Ús i Política de Privadesa del nou lloc, acceptant que Grup SATI no serà responsable ni tindrà obligació legal per l’ús d’aquests llocs.

Propietat intel·lectual

Grup SATI, per si mateix o com a cessionari o llicenciatari, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial dels elements que componen aquest lloc web, i queden així tots els drets reservats.

Queden expressament prohibides conductes com la reproducció, distribució i comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició total o parcial dels continguts d’aquesta web per a fins comercials d’acord amb els articles 8 i 21 de la Llei de propietat intel·lectual.

L’usuari/ària del web en tot cas pot visualitzar els elements i els continguts d’aquest web i podrà imprimir-los, emmagatzemar-los i fins i tot copiar-los en qualsevol suport, sempre que es destinin a ús estrictament personal i d’àmbit privat.

Condicions d’ús i responsabilitat

L’usuari del web de Grup SATI es compromet a fer-ne un ús d’acord amb la legalitat, la moral i l’ordre públic d’aquest web. Que podem concretar en comportaments següents que l’usuari haurà d’abstenir de realitzar:

1) Ús no autoritzat o amb fins fraudulents del lloc web.

2) Intentar accessos no autoritzats pel seu titular legítim.

3) Qualsevol ús del portal web amb fins il·lícits, o lesius per a tercers o amb intenció de perjudicar el lloc i la resta d’usuaris del mateix.

4) Produir qualsevol dany als sistemes que aquesta web pogués tenir instal·lats per al seu funcionament. El titular de Grup SATI només serà responsable d’aquells continguts creats i agregats per ell mateix, no d’enllaços que poguessin incorporar tercers, o aquells externs que redirigeixen a una altra web que sens dubte no en controla l’alteració. El propietari, es reserva el dret de realitzar totes les alteracions que consideri oportunes sense avís previ, tant dels seus continguts com dels serveis que ofereix. A més, es reserva el dret d’aprovar o retirar continguts que no consideri oportuns afegits per tercers.

Modificacions dels Termes d’Ús

Grup SATI es reserva el dret de modificar els seus termes d’ús i Política de Privadesa quan ho consideri adequat. L’usuari s’obliga a revisar el contingut d’aquests termes d’ús, ja que aquests poden ser modificats sense avís previ. Així mateix, comprèn i accepta totes i cadascuna de les clàusules contingudes al present document. És de tota la responsabilitat de l’usuari revisar els termes abans esmentats.

Llei aplicable i jurisdicció

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte dinterpretació dels termes que conformen aquest Avís Legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present Portal, serà la llei andorrana. Per a la resolució de qualsevol conflicte que pugui sorgir amb ocasió de la visita al Portal o de l’ús dels continguts que s’hi puguin publicar, aquests es dirimiran als Jutjats i Tribunals que corresponguin.

Desplaça cap amunt