CardExchange ID

En un món on la primera impressió determina la confiança dels clients, comptar amb targetes d’identificació, de membres o de fidelització de clients d’alta qualitat és crucial per establir una imatge professional i sòlida per a la teva empresa.

És aquí on CardExchange Producer emergeix com la solució ideal. Amb les seves avançades capacitats de disseny, codificació i impressió, aquest programari es posiciona com l’opció preferida per a empreses de totes les mides.

Fons CardExchange

Característiques de CardExchange Producer

CardExchange Producer és un programari integral dissenyat per simplificar i potencial el procés de disseny i impressió de targetes plàstiques. D’entre les seves característiques destaquem:

Dissenys personalitzats

CardExchange Producer permet crear dissenys de de targetes totalment personalitzats. Des de targetes d’identificació d’empleats fins targetes de fidelització de clients.

Integració amb DB

Facilita la integració amb bases de dades existents en diversos formats, Importa dades i personalitza les targetes en massa, estalviant temps i minimitzant possibles errors humans.

Seguretat avançada

La codificació de les targetes incorpora característiques avançades de seguretat per protegir la informació confidencial i complir amb regulacions com la LOPD.

Àmplia compatibilitat

CardExchange Producer incorpora protocols de comunicació de darrera generació, que el fan compatible amb la gran majoria d'impressores del mercat.

Flexibilitat i escalabilitat

El programari s’adapta a les necessitats de petites empreses, grans corporacions o organitzacions governamentals i permet la actualització a versions avançades.

Interfície intuïtiva

La seva interfície intuïtiva fa que sigui fàcil crear dissenys de targetes professionals en qüestió de minuts per qualsevol usuari, inclús sense experiència tècnica prèvia.

Mockup CardExchange Producer

Avantatges de CardExchange Producer

Descarrega i instala el programari desde la pàgina web de CardExchange. Sense CD’s o dispositius USB. El seu instal·lador garanteix una configuració intuïtiva en qüestió de minuts.

A més dels processos guiats per a la seva instal·lació, CardExchange ofereix servei de suport tècnic i documentació per resoldre dubtes i problemes.

El sistema centralitzat de llicències de CardExchange permet que pugues utilitzar el programa desde qualsevol dispositiu, inclús si no es troben connectats a la mateixa xarxa.

La interfície del software permet la configuració de camps i disposicions personalizades, així com la cració d’usuaris i l’assignació de permissos a cada perfil d’usuari

Aplicacions de CardExchange

CardExchange Producer és un software complet que permet dissenyar i emetre targetes de diferents tipus, per a tota mena de propòsits.

Entre elles, destaquem:

Targetes d'identificació

Ideal per la creació de targetes per la identificació d’empleats amb les que gestionar el control horari i d’assistència laboral, pots incloure fotos, noms, càrrecs i altres dades.

Targetes de control d’accés

El programari pot encriptar les dades a les targetes en diferents tipus de codificació per tal d’integrar-les amb sistemes de control d’accés, com ara torniquets o panys intel·ligents.

Cupons i targetes regal

Imprimeix cupons i targetes regal per a botigues, negocis o grans superfícies; assignant l'import del cupó mitjançant la codificació digital de les targetes intel·ligents o la banda magnètica .

Targetes de membres i clubs

Dissenya targetes personalitzades per a membres de clubs i associacions; així com targetes per gestionar els programes de fidelització de clients, amb codis de barres, QR’s o logotips.

Targetes de presentació

CardExchange Producer és idoni per fer demostracions de la impressió de targetes a fires, conferències o esdeveniments, garantint una imatge professional i augmentant les vendes.

Algun dubte?
Contacta amb nosaltres

Si tens alguna pregunta o consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Desplaça cap amunt