Qui som?

Grup SATI: El teu soci tecnològic de confiança a Andorra

Els nostres valors

La nostra missió: Brindar solucions tecnològiques innovadores i personalitzades que s’adaptin a les necessitats específiques de cada client, ajudant-los a optimitzar-ne els processos, millorar-ne l’eficiència i augmentar-ne la seguretat.

La nostra visió: Ser el teu soci tecnològic de referència a Andorra, reconegut per la nostra experiència, professionalitat i compromís amb la qualitat.

La nostra història

Establits a Andorra al 2022, a Grup SATI ens dediquem a la importació, distribució i instal·lació de sistemes de control d’accés per a persones i vehicles, terminals antifurt, sol·lucions d’identificació digital i softwares de control horari o gestió hostalera.

Tot i ser una empresa jove, contem amb un equip professional amb anys d’experiència en l’assessorament, instal·lació i manteniment dels nostres productes, oferint una atenció personalitzada per cada projecte.

Les nostres marques

Entre els productes que pots trobar al nostre catàleg, destaquem les impressores de targetes Matica, els sistemes antifurt CheckPoint, el control horari de Vigilant, els sistemes de control d’accés d’Argusa o les impressores d’etiquetes Bixolon.

Els nostres valors

Oferim productes amb les tecnologies més innovadores i ens fixem que compleixin amb uns estàndards de qualitat.​

Enfoquem els projectes des de la perspectiva del client, tenint en compte les seves necessitats, prioritats i pressupost.​

Fem un seguiment exhaustiu de les comandes dels nostres clients, per comprovar que els serveis oferits siguin del seu gust.​

Oferim el servei de manteniment dels nostres productes, garantint un funcionament adequat dels terminals i sistemes instal·lats.

Algun dubte?
Contacta amb nosaltres

Si tens alguna pregunta o consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Desplaça cap amunt